Salsa de ardei iute
PrinteazaSalsa de ardei iute din: rosii, ceapa, coriandru, ardei, sare.
Ingrediente:
- 200 g roşii
- 1 ceapă mică
- 6 fire de coriandru
- 3 ardei iuţi
- sare
Mod de preparare:
Roşiile se spală şi se şterg de apă, se taie în jumătăţi, se îndepărtează cotoarele şi se taie cubuleţe.
Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. Coriandrul se spală, se scutură de apă şi se mărunţeşte.
Ardeii iuţi se curăţa, se spală, se taieîn jumătăţi, se îndepărtează cotoarele, iar pulpa se taie cubuleţe.
Se pun toate ingredientele într-un vas şi se amestecă cu sare şi cu apă rece, astfel încât sosul să capete consistenţa potrivită. Salsa se serveşte imediat.
Salsa de ardei iute
Pofta buna!