Salsa cu ansoa si capere

Printeaza

Salsa cu ansoa si capere din: fileuri de ansoa, capere, usturoi, zeama de lamaie, ulei de masline, mustar de dijon, patrunjel, busuioc.

Ingrediente:Salsa_cu_ansoa_si_capere

  • 3 fileuri de ansoa
  • 1 lingura capere, scurse de lichid si zdrobite
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • zeama de la 1 lamaie
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 25 g patrunjel proaspat, tocat marunt
  • 25 g busuioc proaspat, tocat marunt

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt anşoa şi caperele şi combină cu usturoiul până când obţii o pastă. Adaugă zeama de la lămâie şi uleiul de măsline, apoi muştarul şi combină, incorporează verdeaţa şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Salsa cu ansoa si capere

Salsa_cu_ansoa_si_capere

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.