Salsa cu porumb

Printeaza

Salsa cu porumb din: porumb, ardei, suc de lamaie, ardei iute, sare, piper.

Ingrediente:Salsa cu porumb

  • 1 porumb copt
  • 2 ardei graşi
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • 1/2 ardei iute

 

Mod de preparare:

Se prepară prin omogenizarea perfectă a boabelor de porumb copt, desprins de pe ştiulete cu un cuţit foarte bine ascuţit, cu doi ardei graşi, fără seminţe şi cotoare, tăiaţi şuviţe subţiri, pe lat, sucul de la o jmătate de lămâie mai verde (gustul fiind uşor mai acidulat), o jumătate de ardei iute, tăiat foarte mărunt cu sare şi piper.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.