Salsa de rosii cu ansoa si hasma

Printeaza

Salsa de rosii cu ansoa si hasma din: roşii prunisoare foarte bine coapte, capere mici, haşma sau ceapă roşie, usturoi, pătrunjel, otet balsamic, ulei de măsline, ardei iute roşu uscat, fileuri de anşoa, castravete, piper, sare.

 

Ingrediente:Salsa de rosii cu ansoa si hasma

  • 2 mâini bune de roşii prunisoare foarte bine coapte, fără seminţe şi tocate mărunt
  • 1 mână bună de capere mici, înmuiate şi scurse
  • 2 haşme mici sau 1/2 ceapă roşie, tocate mărunt
  • 1/2 căţel de usturoi, tocat mărunt
  • 1 mână bună de pătrunjel, tocat mărunt
  • puţin otet balsamic, după gust
  • 6-8 linguri de ulei de măsline
  • fulgi de ardei iute roşu uscat, după gust
  • 4 fileuri de anşoa, tocate mărunt
  • 1/2 castravete, decojit, fără seminţe şi tocat în cubuleţe mici
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Amestecaţi toate ingredientele laolaltă, condimentaţi după gust şi aţi obţinut o salsa excepţională.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.