Salsa din ardei, rosii si ceapa
PrinteazaSalsa din ardei, rosii, si ceapa din: ceapă verde, ardei kapia verde, ardei kapia galben, ardei iute verde, roşii, pătrunjel verde, piper măcinat, sare, zeama de lămâie.
- 1 ceapă verde
- 1 ardei kapia verde
- 1/2 ardei kapia galben
- l ardei iute verde
- 2 roşii
- 2 linguri de pătrunjel verde tocat
- 1 lingură de piper măcinat
- 1 lingură de sare
- zeama de la 1 lămâie
Mod de preparare:
Ceapa şi ardeiul iute se taie inele, iar celelalte legume se taie în bucăţi mici. Se pun toate într-un castron, se adaugă sare, piper şi zeamă de lămâie şi se amestecă bine.
Se pune compoziţia în borcane şi se păstrează la rece. Pot fi servite după trei zile.
Salsa din ardei, rosii, si ceapa
Pofta buna!