Salsa de gogonele

Printeaza

Salsa de gogonele din: gogonele, ceapa, usturoi, ardei iute, patrunjel, limeta.

 

Ingrediente:

  • 2 cani de gogonele taiate jumatati
  • o ceapa tocata
  • 6 catei de usturoi
  • 2 ardei iuti
  • o mana de patrunjel
  • o limeta

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziti cuptorul la 200 grade Celsius. Aşezaţi gogonelele şi jumătate din usturoi şi ceapă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coaceti 10-15 minute. Când legumele s-au răcit, curăţaţi usturoiul şi turnaţi compoziţia într-un blender.

Adăugaţi restul de usturoi şi ceapă, pătrunjelul, un vârf de sare, ardei iute şi zeamă de lămâie. Mixaţi bine.

Dacă e prea acru, adăugaţi puţin zahăr.

 

Salsa de gogonele

Salsa_de_gogonele

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.