Salsa de ardei si rosii din: rosii, ceapa, coriandru, ardei, sare. Ingrediente: 200 g roşii 1 ceapă mică 6 fire de coriandru 3 ardei iuţi sare Mod de preparare: Roşiile se spală şi se şterg de apă, se taie în jumătăţi, se îndepărtează cotoarele şi se taie cubuleţe. Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. […]
Salsa de portocale
PrinteazaSalsa de portocale din: portocale, suc de portocale, ardei iute, ceapa rosie, usturoi, sare, piper roz, boabe de coriandru si ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 portocale
- 3-4 linguri suc de portocale
- 1 ardei iute
- 2 cepe roşii
- 1-2 căţei de usturoi
- sare
- piper roz pisat
- 1 linguriţă boabe de coriandru pisate
- 3 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Se decojesc portocalele cu un cuţit ascuţit, îndepărtând complet pieliţele albe.
Apoi se despart feliile. Se aşază într-un castron, cu tot cu sucul rezultat.
Se crestează ardeiul pe lung, se curăţă de seminţe şi apoi pulpa se taie felii, care se adaugă la portocale.
Se decojeşte ceapa, se taie felii şi se adaugă şi ele în castron.
În final se adaugă felii de usturoi, piper şi coriandru. Se toarnă ulei și suc de citrice, se amestecă şi se aşază într-un borcan care se închide ermetic. Se lasă la rece 24 de ore.
Salsa se serveşte cu peşte, pui la cuptor sau la grătar.
Salsa de portocale
Salsa de ardei si rosii
Salsa de mango
Salsa de mango din: rosie, mango, ceapa, castravete, sare, ardei, suc de chitra, coriandru. Ingrediente: o jumătate de ceaşcă de roşie, tăiată o ceaşcă de mango proaspăt, curăţat de sâmburi şi mărunţit un sfert de ceaşcă de ceapă albă sau roşie, mărunţită un sfert de ceaşcă de castravete, mărunţit un sfert de linguriţă de sare […]
Pofta buna!
Foarte bine arata salsa de portocale