Salsa de porumb si avocado

Printeaza

Salsa de porumb si avocado din: porumb, ardei, ceapa verde, rosii, avocado, zeama, coriandru.

 

Ingrediente:Salsa_de_porumb_si_avocado

  • 2 stiuleti mari de porumb
  • 1 ardei rosu mare si 1 portocaliu
  • 1 legatura ceapa verde, feliata
  • 3 rosii, curatate de seminte si tocate marunt
  • 1 avocado copt, taiat in cubulete
  • zeama de la 1 lime
  • 1 legatura mica de coriandru

 

Mod de preparare:

Pregăteşte grătarul şi aşteaptă până ce cărbunii sunt jar. Fierbe porumbul în apă sărată timp de 5 minute.

Răceşte-l sub un jet de apă rece şi şterge-l. Pune pe grătar ardeii timp de 10-15 minute, întorcându-i periodic, până când coaja se înnegreşte.

Transferă-i într-un bol, acoperă-i şi lasă-i să se răcească suficient pentru a-i putea ţine în mână.

Pune pe grătar porumbul 5 minute, întorcându-l, de asemenea, periodic, până ce se frăgezeşte şi se înnegreşte pe alocuri.

Decojeşte ardeii şi curăţă-i de seminţe, apoi taie-i mărunt.

Desprinde boabele de porumb de pe ştiuleţi şi amestecă-le cu ardeii, ceapa verde, roşiile, avocado, lime, sare şi piper.

Rupe frunzele de coriandru deasupra chiar înainte de a servi.

 

Salsa de porumb si avocado

Salsa_de_porumb_si_avocado

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.