Salsa verde cu patrunjel

Printeaza

Salsa verde cu patrunjel din: oua, usturoi, ceapa, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Salsa_verde_cu_patrunjel

  • 3 ouă
  • 1 căpăţână mare de usturoi
  • 1 ceapă
  • 2 legături de pătrunjel
  • 250 ml ulei de măsline
  • sare
  • cea 150 ml supă de legume sau carne

 

Mod de preparare:

Ouăle se fierb 10 minute, apoi se trec sub jet de apă rece şi se cojesc. Intre timp se curăţă ceapa şi usturoiul şi se toacă mărunt. Pătrunjelul se spală, se scutură de apă şi se mărunţeşte.

Uleiul de măsline se încinge într-o tigaie. Se prăjesc usturoiul şi ceapa până devin maro-aurii. Când s-au răcit puţin, se pun într-un mojar sau într-un blender.

Se adaugă pătrunjelul şi ouăle mărunţite şi se prelucreaza totul intr-o pasta sau se paseaza. Se adauga supa până când sosul aiunge la consistenţa potrivita.

Salsa verde cu patrunjel

Salsa_verde_cu_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.