Salsa verde

Printeaza

Salsa verde din: patrunjel, menta, tarhon, usturoi, ulei de masline si piper.

Poate te itnereseaza si Salsa mexicană

Ingrediente:

  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 mana de menta proaspata
  • 1 legatura de tarhon sau coriandru
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 4 linguri ulei de masline
  • piper negru, proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Introdu ingredientele intr-un blender si amesteca-le pana devin o pasta uniforma.

Adauga uleiul de masline, sarea si piperul negru, macinat proaspat, si amesteca bine.

Toarna sosul intr-un bol mic. Acopera si lasa sosul la rece pana cand il servesti.

Salsa verde

Savurati!

 

 

Clatite cu zucchini

Clatite cu zucchini din: oua, smantana, ulei, aluat pentru clatite cu migdale, scortisoara, sare, nucsoara, zucchini. Zucchini, cunoscut și sub denumirea de dovlecel, este o legumă verde și ușor de recunoscut datorită formei sale alungite și cilindrice. Este originară din America Centrală și de Sud, dar a devenit o legumă populară în bucătăria internațională. Zucchini […]

Tocăniță de legume cu năut

Tocăniță de legume cu năut din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, cartofi, rosii, naut, boia dulce, cimbru, sare, piper, verdeata. Este o mâncare sățioasă și gustoasă, plină de arome și culori, ideală pentru a fi savurată în sezonul rece sau oricând doriți o masă sănătoasă și echilibrată.   Ingrediente: 1 lingură de ulei de […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.