Sandvici arăbesc cu pui

Printeaza

Sandvici arăbesc cu puiSe pleaca de la reteta asta. Se pun fâşiile de piept de pui în folie de plastic si se bat cu un făcăleţ până la o grosime de 1 cm. Se bate un ou si se pune pe o farfurie. Se pun 100 g de pesmet pe o altă farfurie.

Se presară piper pe fiecare bucată de carne, apoi se dă prin ou si pesmet, scuturându-le uşor pentru a înlătura excesul.

Se încinge jumătate din cantitatea de ulei într-o tavă sau într-o tigaie si se prăjesc câte două bucăţi de piept odată, timp de 6 minute sau până când capătă culoarea aurie, întorcându-le o dată.

Se dă pe răzătoarea fină o varză micuţă albă si una roşie si se taie o ceapă dulce în rondele foarte subţiri.

Se amestecă cu 2 linguri de pătrunjel tocat si 2 linguriţe de zeamă de lămâie. Se umple fiecare lipie încălzită cu 1 lingură de humus, salată de varză si carnea fierbinte de pui.

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.