Sandvici cu frigarui
PrinteazaSandvici cu frigarui din: piept de pui, ardei, dovlecel, parmezan, ulei, sare, piper.
- 300 g piept de pui
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras galben
- 1 dovlecel
- 50 g parmezan
- 1 lingură cu ulei
- 4 baghete
- frunze de salată
- sare
- piper măcinat
- condimente pentru grătar
Mod de preparare:
Curăţă carnea de pieliţe, şterge-o cu un şervet de hârtie după ce ai trecut-o printr-un jet de apă rece şi porţioneaz-o în cuburi mai mici. Dă-le cu sare, piper măcinat şi condimente de grătar, amestecă uşor şi ţine la rece.
Curăţă ardeii, apoi taie-i de aceeaşi mărime cu carnea de pui. Spală şi usucă dovlecelul, feliază-l subţire.
Infige alternativ carnea şi legumele pregătite pe beţele de frigăruie. Ungecu ulei grillul sau tigaia din teflon şi rumeneşte frigăruile 4-5 minute pe fiecare parte.
Taie în fâşii fine salata uscată cu un şervet, aşază-le pe jumătăţile de baghetă. Rade câteva fâşii de parmezan, pune deasupra câte o frigăruie şi acoperă cu a doua jumătate de baghetă.
Pofta buna!