Sandvici cubanez

Printeaza

Sandvici cubanez din: paine, mustar, sunca, friptura de porc, svaiter, muraturi.

Ingrediente:

  • 1 pâine crocantă, italiană sau franceză
  • muştar
  • 250 g şuncă presată, tăiată felii subţiri
  • 250 g friptură de porc, tăiată felii subţiri
  • 8 felii de murături cu mărar
  • 250 g brânză şvaiţer, tăiată felii subţiri

 

Mod de preparare Sandvici cubanez:

Pâinea se taie în două şi ambele jumătăţi se ung cu un strat subţire de muştar.

Şunca, friptura de porc, murăturile şi brânza se aranjează în straturi şi se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine. Se taie în 4 bucăţi.

Sandviciurile se presează într-un toaster pentru sandviciuri încins, bine uns cu unt, până s-a topit brânza, iar pâinea a căpătat o culoare maronie.

Fiecare sandvici se serveşte tăiat în jumătate, pe diagonală.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.