Sandvici cu tortilla

Printeaza

Sandvici cu tortilla din: sunca, branza, ulei, smantana, ceapa, salsa, ridichi.

Ingrediente:

  • 175 g şuncă fiartă, tăiată felii subţiri
  • 175 g brânză Cheddar, feliată
  • ulei vegetal pentru prăjit
  • 175 ml smântână fermentată
  • 175 ml salsa de tomate verde sau guacamole
  • 1 ceapă mare, tăiată fin
  • frunze de salată
  • 6 ridichi, tăiate în flori sau felii

 

Mod de preparare:

Sandvici cu tortilla: Se întind 6 tortilla; peste fiecare se pune puţină brânză şi şuncă.

Se aşază o altă tortilla deasupra, pentru a forma un sandvici, apoi se prinde fiecare pereche de tortilla cu două scobitori, fiecare într-o parte.

Se încinge uleiul şi fiecare sandvici se prăjeşte pe ambele părţi până începe să devină crocant, fără să se întărească. Se scurge bine de ulei, apoi se toarnă smântână şi sosul şi se presară ceapa.

Fiecare farfurie se decorează cu salată şi ridichi, care vor contrasta cu consistenţa bogată a sandviciurilor.

Se servesc imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.