Sandviciuri cu rosii si cas

Printeaza

 Sandviciuri cu rosii si cas din: paine, cas, rosii, castraveti, sunculita, sare, piper, verdeata, ulei de masline.

Ingrediente:Sandviciuri cu rosii si cas

  • 1 baghetă pâine
  • 200 g caş de capră sau de vacă
  • 10 roşii-cireşele
  • 2 castraveţi
  • 100 g şunculiţă
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire verdeaţă
  • 3-4 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Tai pâinea felii subţiri pe care le aşezi pe grătarul cuptorului şi le laşi să se rumenească 8-10 minute. După ce le scoţi le ungi cu ulei de măsline şi le presari cu sare.

Tai caşul felii, apoi (doar pen­tru bucuria ochiului, căci reţeta originală nu impune această operaţiune), tai din ele forme diverse, iar şunca o tai fâşii. Cureţi castraveţii pijama (o fâşie de coajă da, una nu) şi îi tai felii.

Aşezi pe feliile de pâine prăjită felii de caş şi de şuncă, roşiile tăiate în jumătate şi felioarele de castraveţi. Decorezi cu verdeaţă şi la final presari peste tarte puţin piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.