Sandviciuri din paine integrală cu cremă de branză
PrinteazaO reteta simpla de Sandviciuri din pâine integrală cu cremă de brânză din: paine toast, crema de branza, telemea de vaca, rosii cherry, ulei de masline extravirgin, rucola, frunze de cimrbu, sare si piper.
- 8 felii de pâine toast integrală
- 200 g cremă de brânză
- 100 g telemea nouă de vacă
- 10 roşii cherry coapte
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- 200 g rucola
- 2 frunze de cimbru
- sare şi piper
Mod de preparare:
Pune crema de brânză într-un castron şi freac-o până devine omogenă. Adaugă telemeaua sfărâmată, condimentează cu sare, piper, după gust, şi stropeşte cu uleiul de măsline. Amestecă până la obţinerea unei consistenţe cremoase, omogene.
Spală roşiile cherry şi taie-le în două; presară-le cu un praf de sare, aşază-le pe hârtie absorbantă şi lasă-le să se scurgă apa din ele. Toacă cimbrul şi încorpo- rează-1 în compoziţia de brânză.
Intinde crema pe 4 felii de pâine, aşază deasupra roşiile şi rucola stropită cu puţin ulei de măsline, acoperă cu celelalte felii de pâine şi serveşte.
Dacă vrei un preparat mai aromat, usucă roşiile circa 50 de minute în cuptorul încălzit la 120° C şi foloseşte-le când s-au răcit.
Sandviciuri din pâine integrală cu cremă de brânză
Poftă bună!