Sandviciuri din pricomigdale cu nuca de cocos si inghetata
PrinteazaSandviciuri din pricomigdale cu nuca de cocos si inghetata din: oua, vanilie, faina de migdale, zahar, faina, lime, nuca de cocos, inghetata de capsuni, capsuni.
Se încinge cuptorul la 150° C/gaz 2. Cu un mixer, se bat spumă 4 albuşuri. Se adaugă treptat 225g de zahăr fin şi 1 linguriţă de vanilie şi se bat până se amestecă, apoi se încorporează 2 linguri făină de migdale, 2 linguri de făină normală, coaja rasă de la 2 lime şi aproape 200g nucă de cocos deshidratată (se păstrează deoparte 2 linguriţe).
Se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt cantităţi egale de compoziţie (cam o lingură şi jumătate), apoi se întind.
Se presară pe fiecare pricomigdală nucă de cocos şi se coc 15 minute. Se scot din cuptor şi se lasă la răcit în tavă, apoi se transferă pe un grătar de sârmă. Se întinde un strat de îngheţată de căpşuni înmuiată uşor pe o picromigdală, se pune deasupra un strat de felii de căpşuni, apoi se adaugă o altă picromigdală deasupra.
Se lasă sandviciurile la congelator cel puţin 30 de minute.
Pofta buna!