Sandvis asezonat cu oua

Printeaza

Sandvis asezonat cu ou

Ingrediente:Sandvis asezonat cu oua

  • 8 felii paine
  • 8 felii cascaval
  • 4 linguri ketchup
  • 4 felii sunca / carne vita conserva
  • 2 oua batute
  • 1 lingura lapte
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • cartraveti felii
  • rosii cuburi

 

Mod de preparare:

Se pune cate o felie de cascaval pe 4 felii de paine. Deasupra se unge cu ketchup si peste acest strat se punecate o felie se sunca  carne vita si restul feliilor decascaval.

Se pun deasupra celelalte felii de paine.

Se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se cufunda sandvisurile in compozitia de ou.

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc sanvisurile la foc mic timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.