Sandvis asezonat cu oua
PrinteazaSandvis asezonat cu ou
- 8 felii paine
- 8 felii cascaval
- 4 linguri ketchup
- 4 felii sunca / carne vita conserva
- 2 oua batute
- 1 lingura lapte
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- cartraveti felii
- rosii cuburi
Mod de preparare:
Se pune cate o felie de cascaval pe 4 felii de paine. Deasupra se unge cu ketchup si peste acest strat se punecate o felie se sunca carne vita si restul feliilor decascaval.
Se pun deasupra celelalte felii de paine.
Se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se cufunda sandvisurile in compozitia de ou.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc sanvisurile la foc mic timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.
Pofta buna!