Sandvis cu branza si sunca

Printeaza

Sandvis cu branza si sunca din: sunca, cascaval, paine, lapte, cascaval, unt, piper.

Ingrediente:

  • 2 felii şuncă
  • 2 felii caşcaval
  • 4 felii pâine toast
  • 50 ml lapte
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 lingură unt
  • piper

 

Mod de preparare:

Sandvis cu branza si sunca: Amesteci caşcavalul ras cu laptele şi un praf de piper. Dai feliile de pâine puţin la cuptor şi le ungi cu unt.

Aşezi pe o felie de pâine una de şuncă şi una de caşcaval, pui deasupra cealaltă felie toast şi torni din amestecul de caşcaval ras cu lapte.

La fel procedezi cu celelalte ingrediente, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptorul încins până când se gratinează. Serveşti calde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Chiftele de Năut cu Legume: Rețetă Vegetariană

Chiftele de Năut cu Legume: Rețetă Vegetariană, o alternativă sănătoasă și delicioasă la chiftelele tradiționale de carne. Această rețetă combină năutul bogat în proteine cu o varietate de legume proaspete, oferind o opțiune perfectă pentru un prânz sau o cină vegetariană. Ingrediente Năut (400 g, fiert sau din conservă, scurs și spălat): Năutul este o […]

Waffles cu Nuci și Sirop de Arțar

Waffles cu Nuci și Sirop de Arțar: O Rețetă Delicioasă pentru Micul Dejun sau Desert. Această combinație clasică de arome dulci și texturi crocante este perfectă pentru a începe ziua cu energie sau pentru a te răsfăța după o masă principală. Ingrediente Aluat de waffles: Făină (2 căni): Baza pentru aluat, făina este o sursă […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.