Sandviş cald cu ciuperci şi brânză
PrinteazaSandviş cald cu ciuperci şi brânză din: unt, ulei de masline, ciuperci, usturoi, bacon, paine, frunze de salata, rosii, ceapa rosie si branza.
- 25 g unt
- 1 lingura ulei de masline
- 2 ciuperci de crescatorie
- 2 catei de usturoi tocati
- 8 felii de bacon
- 4 felii de paine
- 100 g frunze de salata
- 2 rosii, taiate felii
- 1 ceapa rosie, taiata rondele
- 4 felii de branza topita sau cascaval
Mod de preparare:
Preîncălzeşte grillul la semnul mediu.
Topeşte untul într-o tigaie, adaugă uleiul şi frige ciupercile 2-3 min, pe fiecare parte, la tigaia de pe foc, pune usturoiul şi pătrunjelul şi, cu o lingură, toarnă din uleiul aromat peste ciuperci. Asezonează.
Frige feliile de bacon pe grill, la fel şi feliile de pâine. Pune apoi pe fiecare felie de pâine câte o frunză de salată, o felie de roşie, rondele de ceapă.
Acoperă cu o felie de caşcaval, bacon şi, la final, pălăria de ciupercă.
Sandviş cald cu ciuperci şi brânză
Pofta buna!