Sandvis cald cu sunca

Printeaza

Sandvis cald cu sunca din: paine, cascaval, sunca, unt, faina, lapte, sare, piper.

Ingrediente:

  • 16 felii pâine
  • 200 g caşcaval ras
  • 4 felii şuncă
  • 40 g unt
  • 40 g făină
  • 500 ml lapte
  • sare si piper
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul, se pune făina în ploaie şi se amestecă. Se toarnă laptele puţin câte puţin amestecând şi se lasă pe foc până devine un sos gros care se asezonează cu sare, piper şi nucşoară.

Se prăjeşte pâinea şi apoi, pe 8 felii, se pune câte un strat de sos alb, caşcaval ras, 1/2 felie de şuncă, sos alb şi caşcaval ras. Se acoperă cu celelalte 8 felii, care se ung cu sos şi caşcaval ras.

Se dau la cuptor 15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.