Sandvis cu branza cheddar
PrinteazaSandvis cu branza cheddar din: sunca, ou, salata, paine, branza cheddar.
- 2 felii subţiri de şuncă
- 50 g de brânză cheddar, rasă
- 2 felii groase de pâine
- 2 linguri de unt
- 1 ou
- 1 mână de salată pentru servit
Mod de preparare:
Se încălzeşte o tigaie pe foc mediu şi se aprinde cuptorul la temperatură joasă. Se pun şunca şi brânza între cel două felii de pâine şi se apasă, apoi se întinde jumătate din cantitatea de unt pe exteriorul ambelor felii.
Se prăjeşte sandvisul în tigaie, apăsând cu un cuţit de peşte, 1-2 minute până se rumeneşte, apoi se întoarce pe cealaltă parte. Se păstrează cald în cuptor. Se topeşte untul rămas în tigaie şi se prăjeşte oul 1-2 minute pana este facut.
Oul se pune deasupra sandviciului şi se serveşte cu salată.
Pofta buna!