Sandvis cu chiftele

Printeaza

Sandvis cu chiftele din: branza, smantana, ceapa, cascaval, salata, baghete.

Ingrediente:Sandvis cu chiftele

  • 250 g brânză de vaci
  • o lingură smântână
  • o ceapă albă, mică
  • 3-4 linguri sos de roşii
  • 200 g salată
  • 4 minibaghete
  • 50 g caşcaval
  • sare

 

Mod de preparare:

Brânza şi smântână se mixează cu un pic de sare. Se adaugă ceapa tăiată mărunt sau trecută prin râzătoare şi se amestecă bine.

Se lasă brânza la rece pentru 30 de minute. Apoi, cu mâna uşor umezită, se modelează chiftelele. Se trec chiftelele de brânză prin sos de roşii şi se aşază în minibagheta tăiată pe din două şi presărată cu salată.

Se aduce la masă cu caşcaval ras deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.