Sandviş cu frişca şi căpşuni
PrinteazaSandviş cu frişca şi căpşuni
Ingrediente:
- 250 g făină
- 250 g migdale
- 250 g unt
- 150 g zahăr
- 50 g zahăr brun
- zahăr vanilinat
- sare
- o linguriţă de esenţă de migdale
- praf de copt
- 250 g căpşuni
- 150 g struguri
- 250 ml frişca
- topping de căpşuni
- fructe de sezon
Preparare:
Migdalele se amestecă bine cu praful de copt şi cu făina. Se omogenizează zahărul tos, zahărul brun şi zahărul vanilinat. Se adaugă untul, esenţa de migdale şi se mixează.
Crema obţinută se toarnă peste amestecul de făină cu migdale şi se frământă. Se introduce la rece 30 de minute. Se întinde o foaie din aluat şi se decupează cu o formă rotundă. Se aşază biscuiţii înt-o tavă tapetată şi se introduc în cuptor. Se coc 15-20 de minute.
Se ung la mijloc cu frişca mixată şi se aşază felii de căpşuni. Se acoperă cu un alt biscuit, se pune puţin topping de căpşuni şi se aşază boabe de struguri.
Sandviş cu frişca şi căpşuni
Pofta buna!
Ce bine arata. E o idee buna pentru o gustare rapida si gustoasa.