Sandvis cu ton

Printeaza

Sandvis cu ton din: oua, masline, salata verde, ciabatta, suc de lamaie, ton, piper, sare, ulei de masline, otet de vin rosu, ceapa rosie, ceapa alba.

Ingrediente:Sandvis_cu_ton

  • 8 oua fierte
  • 250g masline fara samburi
  • 1 salata verde mica
  • 4 chifle ciabatta, taiate pe orizontala
  • 1 lingura suc lamaie
  • 400g ton din conserva
  • piper
  • sare
  • 60ml+4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1/2 ceapa rosie feliata
  • 1/2 ceapa alba feliata

 

Mod de preparare:

Amesteca ceapa cu 60ml ulei, otetul, sare si piper intr-un bol. Lasa sa stea timp de 10 minute. Adauga peste ceapa tonul si uleiul din conserva, sucul de lamaie, un praf de sare si piper. Amesteca.

Pune pe o jumatate din ciabatta frunze de salata. Adauga masline feliate, felii de ou si amestec cu ceapa si ton. Presara deasupra cate o lingura de ulei de masline si acopera cu jumatatea ramasa de ciabatta.

Serveste cu felii de lamaie.

Sandvis cu ton

Sandvis_cu_ton

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.