Sandvis dulce din cozonac

Printeaza

Sandvis dulce din cozonac din: oua, lapte, frisca, fructe de padure, zahar, esenta de vanilie, cozonac, unt, zahar pudra, coniac.

Ingrediente:Sandvis_dulce_din_cozonac

  • 3 oua, batute
  • 120 ml lapte
  • 150 ml frisca lichida
  • 200 g fructe de padure, decongelate
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 300 g cozonac, taiat felii de 2 cm
  • 40 g unt
  • 3 linguri zahar pudra, plus extra pentru presarat
  • 2 linguri coniac

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mare, combină ouale, laptele, zahărul şi esenţa de vanilie. Inmoaie fiecare felie de cozonac şi lasă să se îmbibe 1 min, întorcând o dată. Intr-un vas, pe foc, încinge jumătate din unt şi prăjeşte fiecare felie 2 min pe fiecare parte, până când se rumenesc.

Repetă procedeul cu untul rămas. Bate frişca şi aromează cu coniacul şi adaugă zahărul pudră. Aşază câte 3 felii de cozonac pe platou, una peste alta, presară deasupra fructe şi câte o lingură de frişcă. Presară zahăr pudră şi serveşte.

Sandvis dulce din cozonac

Sandvis_dulce_din_cozonac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.