Sandvis fructat

Printeaza

O reteta delicioasa de sandvis cu: struguri, covrigi, chifle, ricotta, vin alb, parmezan, portocale, salvie, sare, piper.

Ingrediente:Sandvis fructat

  • 400 g struguri
  • 4 covrigi pufoşi sau chifle
  • 250 g ricotta
  • 2 linguri cu vin alb
  • 30 g parmezan ras
  • 1-2 portocale
  • frunze de salvie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Freacă ricotta cu sare şi piper. Adaugă vinul şi parmezanul. Lasă la rece zece minute. Taie covrigii pe jumătate.

Pe jumătate din felii, pune cremă ricotta, boabe de strugure, cubuleţe de portocală şi frunze de salvie. Acoperă cu celelalte felii şi serveşte imediat.

Sandvis fructat

Sandvis fructat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.