Sandvis de inghetata
PrinteazaO reteta de Sandvis de inghetata din: oua, faina, zahar farin, unt, cacao, vanilie, caramele si bomboane de ciocolata.
- 2 oua
- 100 g faina
- 100 g zahar farin
- 100 g unt
- 20 g cacao
- vanilie
umplutura:
- 500 ml inghetata
- caramele – tocate bucatele
- bombonele de ciocolata
Mod de preparare:
Se bat albuşurile spumă. Se adaugă zahărul şi vanilia şi se bat în continuare până când se întăresc din nou. Se pun gălbenuşurile şi untul moale. Când sunt bine omogenizate se adaugă făina şi cacaua cernută şi se amestecă uşor cu furculiţa.
Se unge tava cu untşi se pune câte 1/2 de linguriţă din compoziţie, din 3 in 3 cm. Se coc 15 minute lafoc moderat. Imediat ce se scot din cuptor, sedesprindcu lama cuţitului de tavă şi se pun pe un platou.
Intre două fursecuri se pun 1 -2 linguri de îngheţată şi se decoreazăcu bombonele de ciocolată şi caramele tocate.
Sandvis de inghetata
Pofta buna!
A fost bun? Ca-mi surade