Sandvis la cuptor

Printeaza

Sandvis la cuptor din: paine, cascaval, sunca, unt, faina, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Sandvis la cuptor

  • 16 felii pâine de sendvişuri
  • 200 g caşcaval ras
  • 4 felii şuncă

Pentru sos:

  • 40 g unt
  • 40 g făină
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Pentru sos, se topeşte untul, se pune făina în ploaie şi se amestecă. Se toarnă laptele puţin câte puţin amestecând şi se lasă pe foc până devine un sos gros care se asezonează cu sare, piper şi nucşoară.

Se prăjeşte pâinea şi apoi, pe 8 felii, se pune câte un strat de sos alb, caşcaval ras, 1/2 felie de şuncă, sos alb şi caşcaval ras. Se acoperă cu celelalte 8 felii, care se ung cu sos alb şi caşcaval ras.

Se dau la cuptor pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • Whisky von der Alb mail

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.