Sandvis la cuptor
PrinteazaSandvis la cuptor din: paine, cascaval, sunca, unt, faina, lapte, sare, piper.
- 16 felii pâine de sendvişuri
- 200 g caşcaval ras
- 4 felii şuncă
Pentru sos:
- 40 g unt
- 40 g făină
- 500 ml lapte
- sare
- piper
- nucşoară
Mod de preparare:
Pentru sos, se topeşte untul, se pune făina în ploaie şi se amestecă. Se toarnă laptele puţin câte puţin amestecând şi se lasă pe foc până devine un sos gros care se asezonează cu sare, piper şi nucşoară.
Se prăjeşte pâinea şi apoi, pe 8 felii, se pune câte un strat de sos alb, caşcaval ras, 1/2 felie de şuncă, sos alb şi caşcaval ras. Se acoperă cu celelalte 8 felii, care se ung cu sos alb şi caşcaval ras.
Se dau la cuptor pentru 15 minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- Whisky von der Alb mail