Sandvis light
PrinteazaSandvis light din: paine, ceapa, ardei, oua, cascaval, sare, ulei.
- 2 felii de pâine toast
- 1 ceapă roşie
- 1 ardei gras roşu
- 100 g caşcaval
- 4 ouă
- sare
- frunze de pătrunjel tocate
- ulei
Mod de preparare:
Se pun feliile de pâine pe masa de lucru şi se îndepărtează miezul, conturând cu ajutorul unui cuţit ascuţit lângă coaja pâinii.
Miezul se pune deoparte.
Se curăţă legumele, se toacă mărunt şi se pun în tigaia unsă cu ulei, la prăjit. Se pun câte două bucăţi din coaja pâinii de toast în tigaie şi în interior se trag legumele călite.
Se sparge câte un ou pe fiecare, se presară cu sare şi pătrunjel tocat. Caşcavalul se taie în două, se pune peste ou şi se astupă cu miezul de pâine toast.
Cu o paletă se întoarce până se rumeneşte pe ambele părţi.
Pofta buna!