Sandvis Nicoise

Printeaza

Sandvis Nicoise din: bagheta, fasole verde, rondele de masline, frunze de salata, ceapa rosie, ton in ulei si dressing.

Ingrediente

  • 1 bagheta mare
  • 125 g fasole verde
  • 30 g rondele de masline
  • 200 g rosii
  • 100 g frunze de salata
  • 1 ceapa rosie
  • 2 x 200g ton in ulei
  • 4 linguri dressing

 

Mod de preparare:

Taie pe lung 1 bagheta mare, scobeste putin miez la mijloc. Fierbe timp de 2 min 125 g fasole verde, taiata marunt, scurge-o si clateste in apa rece.

Amestec-o cu 30 g rondele de masline, 200 g rosii, taiate rondele, 100 g frunze de salata, 1 ceapa rosie, tocata marunt, 2 x 200g ton in ulei, scurs, si 4 linguri dressing.

Imparte amestecul pe fiecare bagheta si taie in 4.

 

Sandvis Nicoise

Sandvis_Nicoise

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. am niste ton prin frigider, acum stiu exact ce fac cu ele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.