Sandvis pane de dovlecel si cascaval

Printeaza

Sandvis pane de dovlecel si cascaval

Sandvis pane de dovlecel si cascaval din: dovlecel, cascaval, oua, faina, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli dovlecelul şi-l tai rondele subţiri. Tai şi caşcavalul felii subţiri, care să nu depăşească rondelele de dovlecei. Baţi ouăle cu un praf de sare şi piper.

Pui între două rondele de dovlecel câte o felie de caşcaval, treci totul cu grijă prin făină, prin ou, iar făină şi iar ou. Le prăjeşti în ulei încins şi le scoţi din tigaie pe şerveţele de hârtie, care să absoarbă surplusul de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.