Sandvis cu piept de pui si salata verde

Printeaza

Sandvis cu piept de pui si salata verde din: lipie, piept de pasare, rosii, salata verde, sare, piper, branza topita, maioneza, margarina.

Ingrediente:

  • 1 lipie proaspata
  • 200 g piept de pasare fiert si dat prin masina de tocat
  • 3 rosii
  • 3 foi salata verde
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 baton de branza topita
  • 2 linguri maioneza
  • 150 g margarina

 

Mod de preparare Sandvis cu piept de pui si salata verde:

Tai lipia in doua, transversal, incat sa obtii 2 felii mari, rotunde. Ungi fiecare felie de lipie cu margarina.

Amesteci pieptul de pui cu branza topita si maioneza, pana obtii o pasta mai moale. Sarezi si piperezi dupa gust.

Ungi fiecare felie cu aceasta compozitie, iar deasupra asezi felii subtiri de rosii si foi de salata.

Suprapui cele 2 felii de lipie si le dai cateva minute la cuptor, ca sa fie fierbinti si putin crocante.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.