Sandvis
PrinteazaSandvis
- 12 felii paine integrala
- 50 g unt
- 1 morcov mic, ras
- 1 dovlecel mic, ras
- 150 g telemea vaca, rasa
- 4 linguri maioneza
- 4 felii carne vita fripta (pastrama, sunca, etc.)
- 4 frunze salata
- 1 castravete taiat felii
- 4 rosii mici taiate felii
- sare
- piper
- hrean (mustar)
Mod de preparare:
Se ung feliile de paine cu unt. Se pune morcovul, dovlecelul, telemeaua si maioneza intr-un castron si se amesteca.
Se pune cate o felie de carne pe fiecare din cele patru felii de paine. Se acopera carnea cu cate o felie de salata si cateva felii de castravete si rosie, se condimenteaza si se pune deasupra o a doua felie de paine.
Se imparte compozitia de telemea in patru si se unge cel de-al doilea strat de paine. Se presara hrean sau mustar, iar apoi se pun deasupra celelalte felii de paine. Se taie sandvisurile pe diagonala si se servesc.
Pofta buna!