Sandvisuri italiene la cuptor

Printeaza

O reteta de sandvisuri italiene la cuptor din: paine, cascaval, slanina, magheram. sare, piper si ulei

Ingrediente:Sandvisuri italiene la cuptor

  • 1/2 baghetă de pâine pentru sandvişuri
  • 200 gr caşcaval topit
  • 4 roşii
  • 4 felii de slănină
  • magheran
  • măsline
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Bagheta de pâine se taie în felii subţiri pe care le ungem cu ulei. Pe fiecare felie punem caşcaval şi două felii de roşii, 1/2 felie slănină şi una sau două măsline. Presărăm sare, piper şi maghiran.

Sandvişurile le aşezăm în vasul pe care l-am încălzit în prealabil la 200°C şi le coacem în cuptor cca. 10 minute.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu sandvisurile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.