Sandvisuri cu mozzarella

Printeaza

Sandvisuri cu mozzarella din: paine, rosii, ciuperci, mozzarella, morcovi, susan, pasta de tomate, ceapa, usturoi, pesto, ulei, sare, piper, marar, sos de rosii, iaurt, marar.

Ingrediente:

  • o pâine rotundă
  • 250 g roşii cherry
  • 200 g ciuperci
  • 200 g mozzarella
  • doi mor­covi
  • susan
  • pastă de tomate
  • ceapă verde
  • doi căţei de usturoi
  • pesto de bu­suioc
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • mărar
  • sos de roşii picant
  • iaurt
  • mărar

 

Mod de preparare:

Sandvisuri cu mozzarella: Morcovii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb în apă cu sare. Se taie rondele şi se lasă la răcit.

Intr-un castronel se amestecă o linguriţă de sos pesto cu usturoiul pisat şi puţin piper.

Pâinea se taie în felii subţiri, se unge cu amestecul din cas­tronel şi două linguri de pastă de tomate.

Se aşază rondele de morcovi, felii de ciuperci crude şi roşiile tăiate în felii. Se presară ceapa verde tăiată în rondele subţiri, sarea şi piperul, se aşază brânza mozzarela tăiată în cubuleţe, mărarul tocat şi două linguri de seminţe de susan.

Se pun într-o tavă unsă cu ulei, se introduc în cuptor şi se coc 10-15 minute sau până când brânza s-a topit suficient.

Se scot din tavă şi se servesc imediat, alături de un sos de roşii picant. Se pot servi şi cu un sos din iaurt, mărar, usturoi pisat.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.