Sandvişuri cu salata de ton

Printeaza

Sandvişuri cu salata de ton din: cartofi, pasta de masline, chifle, sos pesto, rucola, capere, rosii, ton, oua.

Ingrediente:

  • 350 g cartofi noi, mici
  • 2 linguri pasta de masline
  • 4 chifle cu seminte
  • 4 linguri sos pesto
  • 30 g rucola
  • 2 linguri capere, tocate
  • 2 rosii mari, taiate felii
  • 1 conserva de ton in ulei, scurs de lichid – pastreaza 1 lingura din lichid
  • 3 oua, fierte tari, taiate felii

 

Mod de preparare:

Iintr-un vas pe foc pune apă la fiert şi în momentul când clocoteşte adaugă cartofii şi lasă-i să fiarbă 10 min, până când se pătrund.

Combină cu pasta de măsline şi lasă deoparte. Taie chiflele în două şi unge-le cu sosul pesto.

taie chiflele in doua si unge-le cu sosul pesto. Presara caperele, rucola, rosii si ton.

Stropeste cu cateva picaturi din uleiul conservei de ton si asaza felii de oua.

Unge si cealalta parte din chifla cu sos pesto, asaz-o deasupra si fixeaza cu scobitoare.

Serveste cu cartofii fierti.

 

Sandvişuri cu salata de ton

Sandvisuri_cu_salata_de_ton

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.