Sandwich cu carne de curcan si salata

Printeaza

Sandwich cu carne de curcan si salata din: ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, carne tocata de curcan, chimion, paprika afumata, zahar brun, otet din cidru, pasta de rosii, maioneza light, zahar, telina, morcovi, chifle.

Inrgediente:Sandwich_cu_carne_de_curcan_si_salata

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cepe rosii mici, tocate
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 500 g carne tocata de curcan
  • cate 1 lingurita de chimion macinat si de paprika afumata
  • 2 linguri de zahar brun
  • 125 ml de otet din cidru, plus 1 lingura
  • 500 ml pasta de rosii
  • 75 ml maioneza light
  • 1 lingura de zahar
  • 1/4 telina, curatata de coaja si rasa
  • 2 morcovi, rasi
  • 6 chifle moi

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o tigaie mare. Pune în ea jumătate din cantitatea de ceapă, usturoiul, sare şi piper, şi căleşte-le 5 minute. Adaugă carnea tocată şi rumeneşte-o bine. Pune chimionul, paprika, zahărul brun, 125ml de oţet şi găteşte totul încă 5 minute.

Toarnă pasta de roşii şi mai lasă tigaia pe foc 10 minute. Pune-o deoparte, menţinând-o caldă. Intr-un bol, combină 1 lingură de oţet, maioneza, zahărul, puţină sare şi piper. Adaugă ţelina, morcovii şi restul de ceapă şi amestecă bine ingredientele.

Serveşte carnea tocată în chifle, cu salata de ţelină deasupra.

Sandwich cu carne de curcan si salata

Sandwich_cu_carne_de_curcan_si_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.