Sandwich cu carne de porc
PrinteazaSandwich cu carne de porc din: carne de porc, baghete, ceapa, ardei iute, cascaval, maioneza, patrunjel, usturoi, suc de portocale, limeta, sare, piper.
- 1 kg carne de porc
- 2 baghete
- 2 cepe
- 1 cana ardei iute, cuburi
- 8 felii cascaval
- 1 cana maioneza
- 1 lingura patrunjel
- 3 catei usturoi
Pentru marinada:
- 2 cesti suc de portocale
- 3 limete
- 6 catei de usturoi, tocat
- 1 ceapa, cuburi
- 1 lingurita sare
- 1/2 linguri piper
- 2 linguri patrunjel
Mod de preparare:
Puneti carnea de porc intr-un vas adanc, cu suc de portocale, suc de limeta, usturoi , ceapa , patrunjel și asezonati cu sare și piper.
Lasati la marinat 12-24 de ore. Indepartati bucatile de ceapa si de usturoi, puneti carnea de porc cu marinata intr-o tava, coaceti la 150C timp de 3 ore .
Scoateti de la cuptor, indepartati oase daca exista si maruntiti. Se taie ceapa felii, gatiti intr-o tigaie pana se rumeneste .
Folosind un castron mic, combinati maioneza impreuna cu patrunjel si usturoi. Feliati baghetele pe lungime , se unge cu sos de maioneza cyu usturoi, adaugati cascaval.
Adaugati ardei iute, carne de porc, ceapa sotata, adaugati cealalta jumatate de bagheta si serviti imediat.
Pofta buna!