Sandwich cu carne de porc

Printeaza

Sandwich cu carne de porc din: carne de porc, baghete, ceapa, ardei iute, cascaval, maioneza, patrunjel, usturoi, suc de portocale, limeta, sare, piper.

Ingrediente:Sandwich cu carne de porc

  • 1 kg carne de porc
  • 2 baghete
  • 2 cepe
  • 1 cana ardei iute, cuburi
  • 8 felii cascaval
  • 1 cana maioneza
  • 1 lingura patrunjel
  • 3 catei usturoi

Pentru marinada:

  • 2 cesti suc de portocale
  • 3 limete
  • 6 catei de usturoi, tocat
  • 1 ceapa, cuburi
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 linguri piper
  • 2 linguri patrunjel

 

Mod de preparare:

Puneti carnea de porc intr-un vas adanc, cu suc de portocale, suc de limeta, usturoi , ceapa , patrunjel și asezonati cu sare și piper.

Lasati la marinat 12-24 de ore. Indepartati bucatile de ceapa si de usturoi, puneti carnea de porc cu marinata intr-o tava, coaceti la 150C timp de 3 ore .

Scoateti de la cuptor, indepartati oase daca exista si maruntiti. Se taie ceapa felii, gatiti intr-o tigaie pana se rumeneste .

Folosind un castron mic, combinati maioneza impreuna cu patrunjel si usturoi. Feliati baghetele pe lungime , se unge cu sos de maioneza cyu usturoi, adaugati cascaval.

Adaugati ardei iute, carne de porc, ceapa sotata, adaugati cealalta jumatate de bagheta si serviti imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.