Sandwich cu ciuperci si sparanghel

Printeaza

Sandwich cu ciuperci si sparanghel din: chifle, ciuperci, sparanghel, branza, maioneza, ardei copt, verdeturi mixte, ceapa rosie, ulei de masline, otet balsamic.

Ingrediente:Sandwich cu ciuperci si sparanghel

  • 4 chifle
  • 4 ciuperci
  • 8-10 fire sparanghel
  • branza
  • sos pesto
  • maioneza
  • ardei copt
  • verdeturi mixte
  • ceapa rosie
  • ulei de masline
  • otet balsamic

 

Mod de preparare:

Curratati ciupercile si spalati bine, apoi uscati cu un prosop de bucatarie. Puneti pe o farfurie, adaugati ulei de masline si otet balsamic. Procedati la fel si cu sparanghelul.

Intre timp incalziti gratarul si apoi puneti ciupercile si sparanghelul pe gratar si gatiti 5 minute pe fiecare parte. Scoateti de pe gratar si pastrati deoparte.

Taiati chiflele, ungeti cu maioneza, pesto, rasanditi branza, adaugati cate o ciuperca si 2-3 fire de sparanghel. Adaugati apoi verdeturi si ceapa rosie, acoperiti cu cealalta felie de chifla si serviti sandwich-ul cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.