Sandwich cu ciuperci si sparanghel
PrinteazaSandwich cu ciuperci si sparanghel din: chifle, ciuperci, sparanghel, branza, maioneza, ardei copt, verdeturi mixte, ceapa rosie, ulei de masline, otet balsamic.
- 4 chifle
- 4 ciuperci
- 8-10 fire sparanghel
- branza
- sos pesto
- maioneza
- ardei copt
- verdeturi mixte
- ceapa rosie
- ulei de masline
- otet balsamic
Mod de preparare:
Curratati ciupercile si spalati bine, apoi uscati cu un prosop de bucatarie. Puneti pe o farfurie, adaugati ulei de masline si otet balsamic. Procedati la fel si cu sparanghelul.
Intre timp incalziti gratarul si apoi puneti ciupercile si sparanghelul pe gratar si gatiti 5 minute pe fiecare parte. Scoateti de pe gratar si pastrati deoparte.
Taiati chiflele, ungeti cu maioneza, pesto, rasanditi branza, adaugati cate o ciuperca si 2-3 fire de sparanghel. Adaugati apoi verdeturi si ceapa rosie, acoperiti cu cealalta felie de chifla si serviti sandwich-ul cald.
Pofta buna!