Sandwich cu fasole verde si sos pesto
PrinteazaSandwich cu fasole verde si sos pesto din: fasole verde, sos pesto, ciabatta, ulei de masline, usturoi, crema de branza, prosciutto, rucola.
- 300g boabe de fasole verde, fara teaca
- 200g de fasole verde
- 4 linguri sos pesto
- 1 ciabatta mare, taiata in doua, apoi din nou in jumatati, pentru a obtine 4 bucati
- ulei de masline
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 140gr crema de branza
- 4 felii de prosciutto
- 70g de rucola
Mod de preparare:
Da in clocot o oala medie de apa si incinge o tigaie-grill la temperatura ridicata. Pune in oala fasolea verde si boabele. Fierbe-le 2 minute, apoi scurge-le si inlatura pielita boabelor. Amesteca legumele cu pesto-ul.
Intre timp, stropeste bucatile de ciabatta, in interior, cu putin ulei, apoi freaca-le cu usturoi. Asaza-le in tigaia-grill, cu partea uleioasa in jos. Prajeste-le circa 2 minute.
Asaza cate o bucata de paine prajita pe fiecare farfurie, intinde cate un strat de crema de branza, apoi unul de pesto cu legume, o felie de prosciutto si o mana de frunze de rucola.
Stropeste totul cu putin ulei si serveste.
Sandwich cu fasole verde si sos pesto
Pofta buna!