Sandwich cu friptura de vita
PrinteazaSandwich cu friptura de vita din: maioneza, smantana, hrean, miere, mustar dijon, sare, piper, lapte, ulei vegetal, faina, ardei iute, boia de ardei iute, chifle, branza cheddar, friptura de vita.
- 1/2 cana maioneza
- 1/2 cana smantana
- 1/4 ceasca hrean ras
- 2 lingurite miere
- 2 lingurite mustar
- sare si piper negru proaspat macinat
Ingrediente ceapa crocanta:
- 2 cani lapte batut
- 2 cepe, taiate felii subtiri
- ulei vegetal, pentru prajit
- 2 cani de faina
- 1 1/2 lingurite ardei iute
- 2 lingurite boia de ardei
- sare si piper negru proaspat macinat
Ingrediente sandwich:
- 4 chifle
- 4 felii branza cheddar
- 1 kg friptura de vita, feliata
Mod de preparare:
Pentru prepararea sosului de hrean: intr-un castron, se amesteca maioneza, smantana, hrean, miere si mustar. Se condimenteaza cu sare si piper.
Pentru ceapa: se toarna lapte batut peste ceapa si se lasa sa stea timp de aproximativ 30 de minute. Incalziti ulei intr-o cratita. Amestecati impreuna faina, piper, boia de ardei, sare si piper. Scoateti ceapa din lapte batut si dati prin faina. Prajiti 2-3 minute.
Lasati sa se scurga si se condimenteaza cu sare.
Pentru a face sandwich-ul, taiati chiflele pe jumatate, puneti ceapa, adaugati branza, carne, din nou ceapa, iar la final sos dupa prefeinta. Puneti cealalta jumatate de chifla si serviti.
Pofta buna!