Sandwich cu macrou si salata de fenicul

Printeaza

Sandvici cu macrou si salata de fenicul din: toast de secara, crema de branza, macrou afumat, fenicul, ceapa rosie, capere, lamaie, ulei de masline extravirgin si chives.

Ingrediente:Sandwich_cu_macrou_si_salata_de_fenicul

  • 2 felii toast de secara
  • 4 linguri crema de branza
  • 2 fileuri de macrou afumat, curatat de piele si rupt in bucati
  • 1 bulb de fenicul, curatat si feliat fin
  • 1/2 ceapa rosie mica, feliata fin
  • 2 lingurite de capere mici
  • 1 lamaie, 1/2 stoarsa, 1/2 feliata
  • 1 lingura de ulei de masline extravirgin
  • 1 legatura mica de chives, tocata

 

Mod de preparare:

Prajestea painea pana devine crocanta, apoi unge-o cu crema de branza. imparte macroul pe cele doua felii.

Intr-un bol mic, amesteca feniculul cu ceapa, caperele, zeama de lamaie, uleiul si chives, apoi asezoneaza.

Asaza salata peste sandviciul cu peste si stropeste cu zeama de lamaie.

Sandwich cu macrou si salata de fenicul

Sandwich_cu_macrou_si_salata_de_fenicul

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.