Sandwich cu macrou si salata de fenicul
PrinteazaSandvici cu macrou si salata de fenicul din: toast de secara, crema de branza, macrou afumat, fenicul, ceapa rosie, capere, lamaie, ulei de masline extravirgin si chives.
- 2 felii toast de secara
- 4 linguri crema de branza
- 2 fileuri de macrou afumat, curatat de piele si rupt in bucati
- 1 bulb de fenicul, curatat si feliat fin
- 1/2 ceapa rosie mica, feliata fin
- 2 lingurite de capere mici
- 1 lamaie, 1/2 stoarsa, 1/2 feliata
- 1 lingura de ulei de masline extravirgin
- 1 legatura mica de chives, tocata
Mod de preparare:
Prajestea painea pana devine crocanta, apoi unge-o cu crema de branza. imparte macroul pe cele doua felii.
Intr-un bol mic, amesteca feniculul cu ceapa, caperele, zeama de lamaie, uleiul si chives, apoi asezoneaza.
Asaza salata peste sandviciul cu peste si stropeste cu zeama de lamaie.
Sandwich cu macrou si salata de fenicul
Pofta buna!