Sandwich picant
PrinteazaSandwich picant din: baghete, cartofi, cascaval, pasta de ardei dulce, bacon, ardei iute, coriandru, rosii cherry, otet balsamic, ulei de masline, unt, sare, piper, branza cu mucegai.
- doua baghete groase
- doi cartofi
- 4 felii de cascaval
- pasta de ardei dulce
- 8 felii de bacon
- un ardei iute
- coriandru tocat
- 300 g rosii cherry
- 500 ml otet balsamic
- 75 m ulei de masline
- 50 g unt
- sare
- piper
- branza cu mucegai
Mod de preparare:
Cartofii se spală, se fierb în apă cu sare, se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri.
Caşcavalul se dă prin răzătoarea cu ochi¬uri mari, se amestecă bine cu două linguri cu pastă de ardei dulce, sare, piper, ardei iute şi o lingură cu coriandru tocat.
Baghetele se taie în jumătăţi, apoi încă o dată în jumătate. Se ung cu unt, se aşază felii de cartof, se condimentează şi se aşază deasupra felii de bacon.
Pe fiecare jumătate de baghetă se pune compoziţie de caşcaval, se nivelează şi se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc mediu până se topeşte caşcavalul.
Roşiile se spală, se scurg de apă şi se taie înjumătăţi sau se lasă întregi.
Se amestecă bine cu oţetul balsamic, uleiul de măsline, sare şi piper.
Se toarnă totul pe o tavă, se introduc în cuptor şi se coc zece minute.
Se scot cu o spumieră şi se servesc împreună cu sosul format alături de şandvişurile picante.
La amestecul de caşcaval cu pastă de ardei se mai poate adăuga şi brânză cu mucegai.
Sandwich picant
Pofta buna!
Si mie imi place picant, cat mai picant