Sandwich cu sos de mustar
PrinteazaSandwich cu sos de mustar din: vinete, rosii, casaval si sunca de curcan.
- 1 vanata
- 2 rosii
- cateva felii de cascaval
- 300 g sunca de curcan
- pentru sos:
- 5 lingurite cu mustar
- 150 ml ulei
- 5-6 catei de usturoi
- 1 lingura cu smantana
- 1 lingurita cu otet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie vânătă în felii, presară sare şi lasă-le la scurs câteva minute.
Rumeneşte- le pe un grătar sau într-o tigaie din teflon. Freacă muştarul cu uleiul, turnat treptat, ca la maio neză.
Subţiază cu oţetul şi potriveşte de sare şi piper.
La final, încorporează usturoiul zdrobit şi smântână şi lasă la rece câteva minute.
Pe fiecare rondelă de vânătă, pune caşcaval, şuncă şi roşie. Presară puţin piper şi serveşte cu sos din belşug.
Sandwich cu sos de mustar
Pofta buna!