Sandwich cu sos de mustar

Printeaza

Sandwich cu sos de mustar din: vinete, rosii, casaval si sunca de curcan.

Ingrediente:Sandwich_cu_sos_de_mustar

  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • cateva felii de cascaval
  • 300 g sunca de curcan
  • pentru sos:
  • 5 lingurite cu mustar
  • 150 ml ulei
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingurita cu otet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie vânătă în felii, presară sare şi lasă-le la scurs câteva minute.

Rumeneşte- le pe un grătar sau într-o tigaie din teflon. Freacă muştarul cu uleiul, turnat treptat, ca la maio neză.

Subţiază cu oţetul şi potriveşte de sare şi piper.

La final, încorporează usturoiul zdrobit şi smântână şi lasă la rece câteva minute.

Pe fiecare rondelă de vânătă, pune caşcaval, şuncă şi roşie. Presară puţin piper şi serveşte cu sos din belşug.

Sandwich cu sos de mustar

Sandwich_cu_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.