Sandwich-uri de cartofi cu cascaval
PrinteazaSandwich-uri de cartofi cu cascaval din: cartofi, cascaval, unt, smantana, sare.
- 6 cartofi
- 250g cascaval
- 1 lingura cu unt
- 1 pahar cu smantana
- sare
Mod de preparare:
Spalati cartofii, curatati de coaja si puneti sa fiarba in apa calda cu sare. Lucrati cu vasul descoperit, la foc potrivit. Dupa 20 minute scurgeti supa, raciti cartofii, apoi taiati fiecare cartof in felii groase de 1-2 cm. Taiati cascavalul felii subtiri.
Ungeţi feliile de cartofi cu smantana doar pe o parte, lipiti feliile de cascaval cu cele de cartofi si aşezati-le in randuri stranse pe o tava unsa cu unt. Puneti tava in cuptorul cald pana cand cartofii se rumenesc usor.
Intoarceti feliile cu cascaval deasupra, tineti 5 minute si stingeti focul. Serviti feliile de cartofi calde, langa legume crude si paine prajita.
Pofta buna!