Sandwich-uri cu somon

Printeaza

Sandwich-uri cu somon din: faina, ou, pesmet, file de somon, ulei, sala verde, minibaghete, maioneza, capere, ceapa verde, tarhon, zeama de lamaie.

Ingrediente: Sandwich-uri_cu_somon

  • 3 linguri de făină
  • 1 ou mare, bătut
  • 100g de pesmet uscat
  • 4 fileuri de somon, fără piele şi oase, tăiate în jumătăţi pe lungime
  • 2-3 linguri de ulei (opţional)
  • 1 salată mică verde, frunzele separate una de cealaltă
  • 4 minibaghete, tăiate în două pe lungime

Ingrediente pentru sosul tartar:

  • 5 linguri de maioneză
  • 1 lingură cu vârf de capere, tocate
  • 2 cepe verzi, tocate fin
  • 1/2 legătură mică de tarhon, doar frunzele păstrate şi tocate
  • zeama de la 1/2 lămâie

Mod de preparare:

Prepară sosul tartar, combină toate ingredientele şi asezonează după gust. Lasă sosul deoparte.

Pune făina, oul şi pesmetul în farfurii separate. Asezonează făina, apoi tăvăleşte bucăţile de peşte prin ea.

Indepărtează excesul de făină, apoi trece somonul prin ou şi, la final, prin pesmet.

Incinge uleiul într-o tigaie nonaderentă şi prăjeşte crochetele câte 3-4 minute pe fiecare parte.

Aranjează frunzele de salată verde în minibaghete, apoi umple-le cu câte două crochete de peşte, urmate de o lingură generoasă de sos tartar.

Sandwich-uri cu somon

Sandwich-uri_cu_somon

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Sandwich cu peste in aluat

Sandwich cu peste in aluat

Sandwich cu peste in aluat din: maioneza, castravete murat, ceapa, suc de lamaie, mustar dijon, zahar, sare, piper, mazare, unt, menta, peste, faina, amidon, piper alb, bere, ulei de canola, piper cayenne, ciabatta, branza, chips. Ingrediente sos tartar: 5 linguri maioneza 1 1/2 lingura castraveti murati, taiati cuburi 1/2 ceapa, tocata 2 lingurite suc de lamaie […]

Sandwich-uri cu bacon si curcan

Sandwich cu peste

Sandwich cu peste din: paine, salata, branza, pasta de peste, lamaie. Ingrediente: felii subţiri de pâine de secară câteva frunze de salată brânză mai puţin sărată pastă de peşte la tub lămâie     Mod de preparare: Se pune brânza pe feliile de pâine, se acoperă cu pasta de peşte şi se decorează cu frunzele de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.