Sanger de porc
PrinteazaSanger de porc din: pulpa de porc, slanina, piper, sare, ceapa, cimbru, boia.
- 10 kg pulpă de porc
- 2 kg slănină tare
- 15 cepe albe
- 50 g piper
- 50 g cimbru uscat
- boia
- sare
Mod de preparare:
Se dau prin maşina de tocat, numărul 12 sau 15, 10 kg pulpă de porc, 2 kg slănină tare şi 15 cepe albe. Se frământă cu 50 g piper, 50 g cimbru uscat, boia şi sare după gust.
Se umplu maţele de porc, în timpul umplerii se înţeapă cu un ac, apoi se pun într-un castron şi se presară cu sare grunjoasă.
Se ţin la sare 4-5 zile, după care se pune sângerul la fum rece, 5-6 zile.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/sanger-porc html