Sanger de porc

Printeaza

Sanger de porc din: pulpa de porc, slanina, piper, sare, ceapa, cimbru, boia.

Ingrediente:Sanger de porc

  • 10 kg pulpă de porc
  • 2 kg slănină tare
  • 15 cepe albe
  • 50 g piper
  • 50 g cimbru uscat
  • boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Se dau prin maşina de tocat, numărul 12 sau 15, 10 kg pulpă de porc, 2 kg slănină tare şi 15 cepe albe. Se frământă cu 50 g piper, 50 g cimbru uscat, boia şi sare după gust.

Se umplu maţele de porc, în timpul umplerii se înţeapă cu un ac, apoi se pun într-un castron şi se presară cu sare grunjoasă.

Se ţin la sare 4-5 zile, după care se pune sângerul la fum rece, 5-6 zile.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/sanger-porc html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.