Sangria cu busuioc şi căpşuni

Printeaza

Se taie jumătăţi 500 g căp­şuni. Se taie cuburi 1 măr. Se amestecă într-un bol 300 g frunze de busuioc proas­pete cu 150 g zahăr.

Se toarnă 750 ml vin alb şi 250 ml suc de struguri albi.

Se amestecă bine până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă fructele şi se com­pletează eventual cu apă minerală după dorinţă.

Se serveşte cu frunze de busuioc.

Sangria_cu_busuioc_si_capsuni

 

1 comentariu

  1. Sangira cu capsuni si busuioc o sa incerc si eu ;)Stii ca sunt fanul siteului in ce priveste cocktailurile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.