Sangria cu capsune si scortisoara
PrinteazaSangria cu capsune si scortisoara din: vin rosu, apa tonica, capsune, zahar, lamaie, portocale, bastonase de scortisoara, frunze de menta, gheata.
- 2 l vin roșu
- 1,5 l apă tonică
- 200 g căpșune
- 50g zahăr
- 1 lămâie
- 2 portocale
- 2 bastonașe de scorțișoară
- frunze de mentă
- gheață
Mod de preparare:
Se alege un vas potrivit ca dimensiuni pentru a prepara băutura.
Fructele se spală, se curăță și se taie cubulețe sau felii. Se adaugă coaja de portocală tăiată felii subțiri.
Se spală menta, se adaugă împreună cu gheața , zahărul și scorțișoara.
Se toarnă vinul roșu și apa tonică. Se lasă aromele să se întrepătrundă înainte de a fi servită.
Sangria cu capsune si scortisoara
Pofta buna!