Sangria cu capsune si scortisoara

Printeaza

Sangria cu capsune si scortisoara din: vin rosu, apa tonica, capsune, zahar, lamaie, portocale, bastonase de scortisoara, frunze de menta, gheata.

Ingrediente:Sangria_cu_capsune_si_scortisoara

  • 2 l vin roșu
  • 1,5 l apă tonică
  • 200 g căpșune
  • 50g zahăr
  • 1 lămâie
  • 2 portocale
  • 2 bastonașe de scorțișoară
  • frunze de mentă
  • gheață

 

Mod de preparare:

Se alege un vas potrivit ca dimensiuni pentru a prepara băutura.

Fructele se spală, se curăță și se taie cubulețe sau felii. Se adaugă coaja de portocală tăiată felii subțiri.

Se spală menta, se adaugă împreună cu gheața , zahărul și scorțișoara.

Se toarnă vinul roșu și apa tonică. Se lasă aromele să se întrepătrundă înainte de a fi servită.

Sangria cu capsune si scortisoara

Sangria_cu_capsune_si_scortisoara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.